De werkwijze van Solutio bewind

Het uitgangspunt is dat jij je schulden binnen een bepaalde termijn aflost

Hoe Solutio Bewind werkt.

Solutio Bewind B.V. biedt je verschillende manieren om jouw schulden naar behoren af te lossen binnen een bepaalde tijdsperiode. Met onze ondersteuning, krijgt je de middelen die je nodig hebt om je schulden zo snel mogelijk af te betalen.

Bewindvoerder thuis

Wanneer jij je meldt bij Solutio Bewind B.V., zal een bewindvoerder bij je thuis komen voor het intakegesprek. In dit gesprek worden alle schulden in kaart gebracht en de oorzaak van het ontstaan ervan besproken. Vervolgens stellen we samen een plan van aanpak op. Als er sprake is van andere problemen, zullen we contact opnemen met hulp- en zorgverlenende organisaties.

Met jouw medewerkerking

Uiteraard verwachten wij dat je graag meewerkt aan het proces, wat inhoudt dat je een positieve instelling toont, afspraken nakomt en gemotiveerd bent.

Erkende wsnp-bewindvoerders

Erkende wsnp-bewindvoerders begeleiden het hele schuldhulpproces, wat als extra voordeel voor je heeft dat bij falen van de minnelijke weg een verzoek ingediend kan worden bij de rechter om toegang te krijgen tot de WSNP (Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen).